Find DIB medlem
Log ind
Log ind
Find

TEKNISK ISOLERING – DIB’S FØRSTE BRANCHEDAG

« Tilbage
Dato: 7. november 2023
Fredag den 3. november afholdte vi vores første Branchedag i samarbejde med Paroc Danmark Owens Corning. Her var isolatørbranchen stærkt repræsenteret, idet ikke alene medlemmer, men også samtlige øvrige virksomheder og grossister inden for branchen, var inviteret til arrangementet.
 
Dagen startede ud med fem informative oplæg om forskellige emner, efterfulgt af diskussioner i mindre grupper. Herefter præsenterede Paroc, i detaljer, firmaets industriprodukter og løsninger samt fremtidsvisionen for deres produkter i forhold til de kommende energikrav og ikke mindst deres dimensioneringsprogram ”Calculus”, som er opdateret med den opdaterede/reviderede norm ”ISO 12241” (beregningsregler som DS 452 er baseret på). Branchedagen blev afsluttet på enestående vis, da Paroc havde arrangeret et fantastisk program med ginsmagning, middag og stand-up show af komikeren Sunny.
De fem emner afspejler DIB’s branchefokus:
  • DS 452 – Standarden for Termisk Isolering: Mads Ploug (Allan Ploug A/S) gennemgik nogle væsentlige aspekter af standarden blandt andet Anneks E – Afstandskrav.
  • DS 428 – Standarden for Brandsikring af ventilationsanlæg: Brian Schiøtt (Airforce – Øland A/S) belyste fokuspunkter af isolatørens rolle i brandisolering af ventilationskanaler.
  • Uddannelse: Daniel Staun (Norisol A/S), Bastian Hirshals (AmuSyd), Bjørn Bagge (DI) og Maria Holm (LM Isolering ApS) gennemgik detaljer omkring uddannelsen til teknisk isolatør.
  • IsoxDesign: Marc Roolfs (Delta Teknisk Isolering ApS), Lars & Mads Ørtoft (Oconsoft ApS) viste styrken i branchens online opdaterende prisberegningsprogram.
  • Jura: Henrik Olsen (DI) oplyste om nogle komplekse og finurlige regler inden for overenskomsten herunder barsel, akkord og arbejdstid.
Mere om DIB
DIB er en brancheforening, der gør en stor indsats for at forbedre vilkårene for den tekniske isoleringsbranche i Danmark. Vores fokusområder omfatter tekniske, lovmæssige, politiske og uddannelsesmæssige spørgsmål, som har stor betydning for det enkelte medlem og fællesskabet.
 
Medlemskab i DIB giver mange fordele, herunder et stærkt netværk og ikke mindst indflydelse i den verden, vi er en del af.
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
7. november 2023
TEKNISK ISOLERING – DIB’S FØRSTE BRANCHEDAG
Arrangementet blev delt op i et formiddagsprogram hvor DIB havde 5 emner, som blev præsenteret og diskuteret i små grupper.
Læs indlæg
18. oktober 2023
Alle pladser til branchedag revet væk!
Pladserne til branchemødet er bogstaveligtalt revet væk, og vi bliver derfor desværre nødt til at meddele, at der ikke er flere ledige tilbage.
Læs indlæg
21. september 2023
Danmark stærkt repræsenteret på FESI Insulation Championship 2023
De bedste europæiske isolatører dyster i denne uge om hvem, der skal kåres som den bedste indenfor deres fag.
Læs indlæg

Aktuelt

Nyheder og aktiviteter
Se nyheder

Fokusområder

Læs mere om DIB's strategi
Se vores vision

Videnscenter

Her finder du relevant information om vores branche
Bliv klogere her

Medlemsfordele

Det får du i DIB
Se alle fordele

DIB

Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
 
Links

Persondatapolitik (GDPR)
Annoncering

 
Internationalt 
Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening | H.C. Andersens Boulevard 18 | 1787 København V | Tlf.: 3377 3932