Find DIB medlem
Log ind
Log ind
Find

Selvsvejsende afdækning fra Armacell: Arma-Chek® Wrap

« Tilbage
Dato: 7. september 2023
Selvsvejsende afdækning fra Armacell: Arma-Chek® Wrap 
 
Hurtig og nem at installere 
Høj mekanisk og UV-resistens 
One-stop-løsning til teknisk isolering
 
Armacell, en global leder på markedet for fleksible skumprodukter til udstyrsisolering og en førende leverandør af tekniske skummaterialer, præsenterer en revolutionerende løsning til beklædning af mekanisk udstyr. ArmaCladTM Arma-Chek® Wrap er et meget fleksibelt, selvsvejsende beklædningsmateriale med høj mekanisk og UV-resistens. Med Arma-Chek Wrap bliver installationen af fleksible beklædningssmaterialer nu endnu nemmere og hurtigere: Beklædningen vikles simpelthen rundt om det isolerede rør med et overlap på 20 mm, og den forbinder sig selv med isoleringsmaterialets overflade uden yderligere foranstaltninger, ekstra klæbemiddel eller tape. Det bedste af det hele: Det vulkaniserer ikke med det samme, men installationen kan stadig justeres inden for 10 til 20 minutter efter påføringen. En kniv eller saks er alt, hvad der skal bruges til monteringen.
 
Arma-Chek Wrap tilbyder den perfekte kombination af høj fleksibilitet og mekanisk styrke. I modsætning til stive kappesystemer kommer det fleksible materiale sig efter mekanisk påvirkning uden buler, som kunne føre til en komprimering af isoleringen nedenunder og kondens på røret. Den fleksible beklædning gør det nemt at anvende selv på de mest trange steder og i vanskelige byggesituationer. Og hvad mere er: Da det sorte dækmateriale er meget absorberende, kan der specificeres tyndere isoleringstykkelser for at forhindre kondens."Uanset om man beskytter isolerede rør, kanaler, bøjninger, flanger, T-stykker eller beholdere, er Arma-Chek Wrap alsidig og kan installeres på forskellige tekniske isoleringsmaterialer. Det er den ideelle løsning, når der er brug for en hurtig afdækning", siger Sascha Kaiser, Product Manager EMEA hos Armacell. "Vores nye beklædning er endda velegnet til udendørs brug: Det er UV- og vejrbestandigt, regntæt og modstandsdygtigt over for de fleste kemikalier. Det fugt- og vandtætte materiale beskytter teknisk udstyr mod korrosion under isolering (CUI)."

Arma-Chek Wrap er 100 procent genanvendeligt og fri for halogener, silikone og opløsningsmidler. Det fås i ruller på 10 meter og bredder på 70, 250, 500, 750 og 1.050 mm. ArmaClad er Armacells nye familiebrand for alle afdækningsløsninger.

© Armacell, 2023. Alle rettigheder forbeholdes. ArmaCladTM og Arma-Chek® er varemærker tilhørende Armacell Group.
OM ARMACELL
 
Som opfinderne af fleksibelt skum til isolering af udstyr og en førende leverandør af teknisk skum udvikler Armacell innovative samt sikre termiske og mekaniske løsninger, der skaber bæredygtig værdi for kunderne. Armacells produkter bidrager i betydelig grad til global energieffektivitet og gør således en forskel over hele verden hver dag. Virksomhedens mere end 3.300 medarbejdere og 27 produktionsanlæg fordelt på 19 lande opererer primært inden for de to områder avanceret isolering og teknisk skum, og den genererede en nettoomsætning på 806 millioner euro og et justeret EBITDA på 121 millioner euro i 2022. Armacell fokuserer på isoleringsmaterialer til teknisk udstyr, højtydende skum til akustiske og lette applikationer, genbrugte PET-produkter, næste generation af aerogelteknologi og passive brandsikringssystemer. Du kan finde flere oplysninger på: www.armacell.com. 
 
Oplysninger om produkterne kan findes på: www.armacell.dk

KONTAKT
Tom Anen
Director Corporate Communications & Investor Relations
+352 2484 9828
press@armacell.com
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
7. november 2023
TEKNISK ISOLERING – DIB’S FØRSTE BRANCHEDAG
Arrangementet blev delt op i et formiddagsprogram hvor DIB havde 5 emner, som blev præsenteret og diskuteret i små grupper.
Læs indlæg
18. oktober 2023
Alle pladser til branchedag revet væk!
Pladserne til branchemødet er bogstaveligtalt revet væk, og vi bliver derfor desværre nødt til at meddele, at der ikke er flere ledige tilbage.
Læs indlæg
21. september 2023
Danmark stærkt repræsenteret på FESI Insulation Championship 2023
De bedste europæiske isolatører dyster i denne uge om hvem, der skal kåres som den bedste indenfor deres fag.
Læs indlæg

Aktuelt

Nyheder og aktiviteter
Se nyheder

Fokusområder

Læs mere om DIB's strategi
Se vores vision

Videnscenter

Her finder du relevant information om vores branche
Bliv klogere her

Medlemsfordele

Det får du i DIB
Se alle fordele

DIB

Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
 
Links

Persondatapolitik (GDPR)
Annoncering

 
Internationalt 
Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening | H.C. Andersens Boulevard 18 | 1787 København V | Tlf.: 3377 3932