Find DIB medlem
Log ind
Log ind
Find

En sikker fremtid

Drømmer du om en sikker fremtid? 
Budskabet er skabt på baggrund af et ønske om, at tiltrække og rekruttere unge til branchen via uddannelsen til teknisk isolatør. Dette ved at sætte fokus på de job-, karriere-og udviklingsmuligheder, der er forbundet hermed. Kampagnen er forankret på websitet ensikkerfremtid.nu, der er skabt til formålet.
 
Websitet, ensikkerfremtid.nu indeholder information og inspiration om uddannelsen som teknisk isolatør. Her er mulighederne, virksomheder i branchen og uddannelsens indhold præsenteret. Til kampagnen hører en medieindsats, der løber frem til 31. december 2023. Formålet med denne er at præsentere kampagnens budskaber for målgruppen på relevante kanaler og medier. Hertil er der udarbejdet karrierefilm, ambassadørfilm og tekst.
 
Hvad kan I som medlemsvirksomhed bruge kampagnen til? 
I kan dels bruge kampagnen til at styrke egen markedsføring og kommunikation, og dels være med til at sprede budskabet om kampagnen. På websitet ensikkerfremtid.nu finder I information og viden, som I kan lade jer inspirere af. Dette kan I bruge i jeres eksterne - og interne - kommunikation. Det kan blandt andet være helt enkelt, som eksemplerne herunder.
 
Derudover anbefaler vi jer, at henvise til kampagnens website ensikkerfremtid.nu, når I omtaler branchen, uddannelsen og relevante emner. Vi opfordrer desuden til, at I opdaterer egne hjemmesider, når I søger lærlinge. Dette giver mulighed for, at vi via ensikkerfremtid.nu kan linke direkte til jeres ledige stillinger. Kontakt Bjørn Bagge, bjba@di.dk med link til jeres ledige stillinger.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 3377 3932, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Virksomhed:
*
Telefonnummer:
*
Email:
*

Aktuelt

Nyheder og aktiviteter
Se nyheder

Fokusområder

Læs mere om DIB's strategi
Se vores vision

Videnscenter

Her finder du relevant information om vores branche
Bliv klogere her

Medlemsfordele

Det får du i DIB
Se alle fordele

DIB

Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
 
Links

Persondatapolitik (GDPR)
Annoncering

 
Internationalt 
Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening | H.C. Andersens Boulevard 18 | 1787 København V | Tlf.: 3377 3932